Yeni Akit’in zincirini birileri çözdü

Haber61 – Haber Merkezi – Türk Medyasının Cumhuriyet Gazetesi gibi provokatör gazetelerinden olan Yeni Akit gazetesi; yaklaşan seçimler öncesi ülkeyi kaosa sürüklemek için tetikleyici manşetlerine devam ediyor. Türk medyasına bu iki gazetesini ahlaksızlık

Yeni Akit’in zincirini birileri çözdü

Haber61 – Haber Merkezi – Türk Medyasının Cumhuriyet Gazetesi gibi provokatör gazetelerinden olan Yeni Akit gazetesi; yaklaşan seçimler öncesi ülkeyi kaosa sürüklemek için tetikleyici manşetlerine devam ediyor. Türk medyasına bu iki gazetesini ahlaksızlıkları devam ediyor.

Cumhuriyet gazetesi başta İslam düşmanı ve Türkiye’ye ırkçı söylemlerde bulunan mizah dergisini Türkçe olarak yayınlamasının ardından bir provokatör saldırıda Akit gazetesinden geldi. Gazete MHP ve Ülkücülere yönelik sinkafli cümlelerin bulunduğu bir habere yer verdi.

Ahlak yoksunu gazetenin hedefinde ülkeyi kaosa sürüklemek olduğu daha önceki haberlerinde biliniyordu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya