Yener: Yöneticilik okulunun başöğretmeniydi

Merhum Kenan İskender ile birlikte yönetimlerde en fazla bulunan isimlerden eski Genel sekreter Hasan Yener tarifi imkânsız derin bir acı yaşadığını söyledi.    Merhum Kenan İskender’in Trabzon ve Trabzonspor için büyük kayıp olduğunu belirterek “Ben onun

Yener: Yöneticilik okulunun başöğretmeniydi
Merhum Kenan İskender ile birlikte yönetimlerde en fazla bulunan isimlerden eski Genel sekreter Hasan Yener tarifi imkânsız derin bir acı yaşadığını söyledi. 
 
Merhum Kenan İskender’in Trabzon ve Trabzonspor için büyük kayıp olduğunu belirterek “Ben onunla 3 dönem birlikte yöneticilik yaptım. Onun nasıl bir Trabzonsporlu olduğunu en iyi bilenlerdenim. O en zor günde dik durabilen baskıya boğun eğmeyen biriydi. Kulübün hem kulüp hem de ekonomik başarısı için inanılmaz dik duran bir isimdi. Hem insani yönü hem de sportif yönüyle bakıldığında Trabzon büyük bir ismi kaybetti. O adeta yöneticilik okulunun başöğretmeniydi. Ben yöneticilik yaptığım dönemde ondan çok şey öğrendim. Birçok yöneticide ondan çok şey öğrenmiştir. Sportif ve insana bakışı ve olaylara yaklaşımıyla eşsiz biriydi. Keşke 2001’deki o talihsiz olay yaşanmasaydı da merhum Kenan İskender Trabzonspor’a çok daha fazla hizmet edebilseydi. Hem insan olarak hem yönetici olarak hem de ağabeyim diyebileceğim bir insanı tanımaktan mutluyum.
 
Size birlikte yöneticilik yaptığımız ve Şampiyonluğu kaybettiğimiz 1995-96 sezonunda yaşadığımız bir olayı anlatayım nasıl biri olduğunu bundan daha iyi ortaya koyacak bir örnek yoktur.
 
Avni Aker’de Vanspor’a 1-0 mağlup olduk. Tüm yöneticiler soyunma odamızın önünde toplandık hepimiz üzüntüden ahlanıp vahlanıyoruz. Bizi gördü yanımıza geldi ve bize “Arkadaşlar Vansporlu yöneticilere bu akşam mutlaka bir yemek verin..” dedi. Şimdi bunu yapabilecek kaç yönetici vardır. Yada bunu düşünebilecek” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem