Yaz alışverişi ve oteli ucuza getirin!

Yaz kapımızı çalmak üzere. Haliyle yaz mevsimi için alışveriş yapmaya başladık. Rengarenk bikiniler, son moda elbiseler, rahat mı rahat ayakkabılar, güneş kremleri, plaj malzemeleri, oteller, uçak biletleri derken liste bir hayli kabardı. Bizler de bu kab

Yaz alışverişi ve oteli ucuza getirin!

Yaz kapımızı çalmak üzere. Haliyle yaz mevsimi için alışveriş yapmaya başladık. Rengarenk bikiniler, son moda elbiseler, rahat mı rahat ayakkabılar, güneş kremleri, plaj malzemeleri, oteller, uçak biletleri derken liste bir hayli kabardı. Bizler de bu kabarık listeyi nasıl daha uygun fiyatlarla alabiliriz diye düşünmeye başladık ve indirim kuponlarını keşfettik.

İndirim kuponları ile Sevdiğiniz online mağazalardan alışveriş yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Saleduck.com.tr kupon sitesinden giyim ve aksesuar kategorisine göz atarak bu kuponları kullanabilir ve  alışverişlerinizden tasarruf edebilirsiniz.

yazi-ici-resim.jpg

Otel Rezervasyonları: Erken rezervasyon otellerini kaçırdınız  diye üzülmeyin. Otellerinizi ve hostellerinizi yine indirim kuponlarıyla daha uygun fiyatlarla ayırtablirsiniz. Otel ve konaklama indirim kuponlarına göz atmak istiyorsanız buraya göz atabilirsiniz.

Uçak biletleri: Uçak biletleri fiyatları özellikle ilkbahar yaz mevsiminde çok fazla artış gösteriyor. Kışın uygun fiyatlarla alabileceğimiz bu biletlere yaz mevsiminde 2-3 kat daha fazla ödüyoruz. Yaz mevsiminde uçak biletleriniz içinde indirim kuponlarını ve çeşitli indirimleri kullanarak satın alabilirsiniz.

Otel rezervasyonları, uçak biletleri, giyim ve aksesuar alışverişlerinizin yanı sıra, elektonik ürünler, beyaz eşya, cep telefonları, ev ve bahçe ürünleri, evcil hayvan ürünleri dahil birçok ürünü indirim kuponlarıyla daha hesaplı fiyatlarla alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey online alışveriş yapmadan önce indirim kuponu aramak ve Saleduck.com.tr gibi kupon sitelerini ziyaret etmek.

İndirim kuponlarını nasıl kullanırsınız:

İndirim kuponlarını bulup kullanmak aslında oldukça kolay bir işlemdir. İndirim kuponlarını bulmak için Saleduck.com.tr adresine gidin. Ana sayfadaki kuponlara göz atın ve istediğinizi seçin. Ayrıca kategoriler sayfasından da istediğiniz kategoriyi seçip bu kategorideki indirim kuponlarına ulaşabilirsiniz.

İndirim kuponunuzu seçtikten sonra indirim kuponunu açın, buradaki kopyala düğmesi ile kodunuzu kopyalayın. Kuponu kullanabileceğiniz online mağaza kopyala düğmesine bastığınızda başka bir pencerede açılacaktır. Kodunuzu kopyaladıktan sonra bu online mağazaya gidin, alışverişinizi normal olarak yapın. Ödeme işlemi sırasında “indirim kuponu”, “hediye çeki”, “promosyon kodu”, “indirim kodu” gibi alanlara bu kodu yapıştırın. Ödeme tutarında indirim kuponunun değeri tutarında indirim gerçekleştiğini göreceksiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler