Yavru köpekten duygulandıran vefa

Van'ın Özalp İlçesi'nde otomobilin çarptığı yavru köpek yola savruldu. Kaza sonrası başka bir yavru köpek, yolun ortasındaki yaralı köpeğin yanına gelerek dakikalarca bekledi. Yaralı köpeği yoldan geçen bir kişi kucağına alıp belediye veterinerine götürüp

Yavru köpekten duygulandıran vefa

Van'ın Özalp İlçesi'nde otomobilin çarptığı yavru köpek yola savruldu. Kaza sonrası başka bir yavru köpek, yolun ortasındaki yaralı köpeğin yanına gelerek dakikalarca bekledi. Yaralı köpeği yoldan geçen bir kişi kucağına alıp belediye veterinerine götürüp tedavi ettirdi.

Özalp İlçesi girişinde yolun ortasındaki yavru köpeğe otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan ve ağzından kan akan köpek, hareketsiz kaldı. Bu sırada yaralı köpeğin yanına başka bir yavru köpek gelerek ayaklarını yaralı köpeğin başına koyup beklemeye başladı. Araç trafiğine rağmen yaralı köpeğin yanından ayrılmayan yaru köpek, kazayı gören Van İnsan Hakları Derneği üyesi Zümeyran Şimşek'in yaralı köpeği alıp götermesi sonrası kaza yerinden ayrıldı. 

yavru_kopekten_duygulandiran_vefa_1419156480_3047.jpg

Özalp Belediyesi Veteriner Hekimliği'nde tedavisi yapılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler