Yavaş:Trabzon etkinliklerini değerlendirdi

Ankara'da düzenlenen Trabzon günlerini siyasilerde boş bırakmıyor.Etkinliğin 1 ve 2'nci günlerinden beri siyasiler boş bırakmadıalr. Bugün ise CHP ANkara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş standları gezdi. Oldukça kalabalık bir ekiple birlikte

Yavaş:Trabzon etkinliklerini değerlendirdi

Ankara'da düzenlenen Trabzon günlerini siyasilerde boş bırakmıyor.

Etkinliğin 1 ve 2'nci günlerinden beri siyasiler boş bırakmadıalr. Bugün ise CHP ANkara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş standları gezdi. Oldukça kalabalık bir ekiple birlikte dolaşan Yavaş'a tezahuratların ardı arkası keislmedi. Mansur Yavaş Trabzon günlerini değerlendirirken "Burada çok güzel bie etkinlik organize edilmiş. Yapanların ve gelenelerin elerine sağlık. Trabzon insanıda tüm enerjisini buraya yansıtmış. Tabi buranın oldukça çok eksizleri var. Bizimde projelerimiz var. Bu eksiklerin olmadığı oldukça güzel kültür merkezi inşa etmeyi düşünüyoruz. Yetkililerin bura ile ilgilenme gibi bir işleri yok anlaşılan. İnşallah bu projelerimiz 30 Mart'tan sonra gerçekleştireceğiz. Bir kültür parkı projemiz var. içerisinde 81 ile ait  alanlar olacak. Trabzon'unda yeri olacak. Trabzon'a ait yöresel esintileri burada barındıracağız. Trabzon'u en iyi şekilde buradada tanıtacağız.

Trabzonspor'ada ligde ve Avrupa'da başarılar diliyorum."

2.20140222134520.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem