Yattara'ya Survivor için dev destek!

Haber61 Spor Servisi Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor'da eleme potasına giren Trabzonspor'un efsane ismi İbrahim Yattara'ya dev destek geldi. Destek çağrısını gerçekleştiren ise bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta oldu.

Yattara'ya Survivor için dev destek!

Haber61 Spor Servisi

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor'da eleme potasına giren Trabzonspor'un efsane ismi İbrahim Yattara'ya dev destek geldi.

Destek çağrısını gerçekleştiren ise bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta oldu. Resmi twitter adresinden taraftara seslenen Usta, efsane ismin fotoğrafını paylaşarak "Yattara gidemez ona göre..." şeklinde mesaj paylaştı. Yüzlerce kez paylaşılan bu mesaja taraftarların büyük çoğunluğu destek olarak Yattara'ya destek olunması gerektiğini söyleyerek yolladıkları sms oylarının fotoğraflarını paylaştı.

survivor-yattara.jpg

Bilindiği gibi Survivor'da en başarılı yarışmacılardan birisi olan Yattara, yarışmada hemen her bölümde Trabzon'un ve Trabzonspor'un adını sürekli anmıştı. Ayrıca Gineli eski futbolcu bir Trabzonlu yarışmacı tarafından eleme potasına sokuldu. Aslen Akçaabatlı olan Yunus Günçe bu hafta bireysel dokunulmazlığı kazanmasıyla eleme potasına bir isim sokma hakkına sahip olmuştu. Yunus, elenmesi için Yattara'nın ismini verdi.

Survivor'da Gineli'nin potadaki rakipleri ise Nagihan ile Semih oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler