Zuhal Topal programı neden yok? Zuhal Topal neden yayınlanmıyor

Zuhal Topal'la programı neden yayınlanmadı, sorusunun yanıtı belli oldu.

Zuhal Topal programı neden yok? Zuhal Topal neden yayınlanmıyor

Zuhal Topal'la programı neden yayınlanmadı, sorusunun yanıtı belli oldu.

Ekranların en çok takip edilen izdivaç programlarından birisi olan Zuhal Topal'la... bugün ekranlara gelmedi. FOX tv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir kitleye sahip olan Zuhal Topal'la programının Ankara'da yaşanan terör olayı nedeniyle bugünlük iptal edildiği açıklandı.Sevilen programın yarın normal akışında yayınlanmaya devam edeceği belirtildi.

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Zuhal Topal da durumu doğruladı. Topal şu açıklamayı yaptı; "Değerli izleyici ve dinleyicilerimiz, yaşanan terör olayları sebebiyle derin üzüntü içinde olduğumuzu ve bugün yayınlanacak olan radyo ve televizyon programlarımızı yapmayacağımızı bilginize sunarım. Olaylarda hayatını kaybedenlere Allah' tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim..."

ANKARA'DA NE OLMUŞTU?

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlama İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, askeri lojman bölgesinde, askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana geldi. Olay sırasında 2 ayrı patlama sesi duyuldu. Ankara'daki dehşet sonrası kameralar karşısına geçen Başbakan yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş kötü haberi verdi. Numan Kurtulmuş, saldırı ile alakalı olarak yaptığı açıklamada 28 kişinin hayatını kaybettiğini 61 kişinin de yaralandığını açıkladı.

ZUHAL TOPAL KİMDİR:

Zuhal Topal (d. 23 Eylül 1976, İstanbul) Türk program sunucusu, oyuncu. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. Şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir. Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü bitirdi.

Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır ve Zuhal Topal'a evlilik programı verilmiştir. Programın adı Zuhal Topal'la İzdivaç'tır. 

Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır ancak Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programıyla Geniş Aile' yi bir arada yürütemediği gerekçesiyle bu diziden ayrılma kararı alsa da 71. bölümde diziye bir bölümlük katkıda bulunmuştur. TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya Tv Ödüllerinde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler