Zuckerberg paraya para demiyor

Facebook sahibi Mark Zuckerberg kendisine yakın olmak isteyen bir işadamının komşusu olmasını engellemek için etrafındaki tüm evleri satın aldı. Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg yine çok tartışılacak bir hamlede bulundu. Palo Alto'da yaşayan Mark Zucker

Zuckerberg paraya para demiyor

Facebook sahibi Mark Zuckerberg kendisine yakın olmak isteyen bir işadamının komşusu olmasını engellemek için etrafındaki tüm evleri satın aldı.
 
Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg yine çok tartışılacak bir hamlede bulundu. Palo Alto'da yaşayan Mark Zuckerberg evinin yakınındaki 4 evi 30 milyon dolardan fazla paraya, sadece yanlız kalmak için aldı.
 
Mercury News'in haberine göre kendi evini çevreleyen 4 evi satın alan Zuckerberg'in satın aldığı evlerden biri 14 milyon doları buldu. Bu 14 milyon dolarlık ev kendi yaşadığı evin yarısı büyüklükte olmasına rağmen fiyatıyla Zuckerberg'in kendi evini ikiye katladı.
 
Zuckerberg'in evleri satın almasının ise çok ilginç bir gerekçesi var. Mark Zuckerberg bir iş adamının kendisine yakın olmak için komşularından birinin evini alacağını öğrendikten sonra çevresindeki evleri satın almaya başladı. Zuckerberg'in evleri geçen Aralık ayından beri satın almaya başladığı ve evleri şu anda oturan kiracılara kiraya vereceği de öğrenildi. Böylece Mark Zuckerberg komşusu olmasını istemediği işadamıyla yüz yüze gelmeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler