Zincirleme trafik kazası:

Şırnak'ın Silopi ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Habur Sınır Kapısı'na doğru seyir halinde bulunan 73 DK 542 plakalı TIR ile karşı yönden gelen 73 DL 464 plakalı kamyon,

Zincirleme trafik kazası:

Şırnak'ın Silopi ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Habur Sınır Kapısı'na doğru seyir halinde bulunan 73 DK 542 plakalı TIR ile karşı yönden gelen 73 DL 464 plakalı kamyon, Kizir mevkisinde kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada yoldan geçen iki araç daha kazaya karıştı. Zincirleme kazada Mesut Alpkan ile Sait Akçakaya hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar Silopi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bir elektrik direğinin de yıkıldığı kaza nedeniyle İpek Yolu bir süre araç trafiğine kapanırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam