Yürek parçalayan yalvarışı!

 GAZİANTEP'te 38 kilo eroinin ele geçirildiği 17 kişinin tutuklandığı operasyonda, madde bağımlısı bir gencin diz çökerek uyuşturucu satıcısına yalvarması polis kamerasına yansıdı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Torbacı

Yürek parçalayan yalvarışı!

 

GAZİANTEP'te 38 kilo eroinin ele geçirildiği 17 kişinin tutuklandığı operasyonda, madde bağımlısı bir gencin diz çökerek uyuşturucu satıcısına yalvarması polis kamerasına yansıdı.
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 4 aylık çalışma sonunda özel hareket timlerinin de katıldığı eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 17 kişi tutuklanırken evlerinde yapılan aramalarda 38 kilogram eroin, 50 kilogram esrar ve bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 
 
Yapılan operasyon kapsamında, polisin kayıt altına aldığı uyuşturucu ticareti de bağımlılığın sonuçlarını ortaya koydu. Narkotik polisinin çektiği görüntülerde, bir parkta oturan uyuşturucu satıcısı M.T., yanına gelen bağımlı gençle bir süre konuşuyor. Uyuşturucu bağımlısı genç, cüzdanındaki bütün paraları ortaya dökerken, satıcı bunu kabul etmiyor. Satıcının önünde diz çöken ve yalvaran bağımlı genç son olarak üzerindeki su şişesini satıcıya uzatıyor. Yapılan pazarlığın sonunda uyuşturucu bağımlısı genç, tek kullanımlık eroini alırken, satıcı da olay yerinden uzaklaşıyor..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler