Yüksekova'da olaylar çıktı

 Yüksekova İlçesi'nde 2 PKK' lının yola bomba döşedikleri sırada meydana gelen patlamada ölmelerinin ardından olaylar çıktı. Cengiz Topel Caddesi eski Cezaevi Kavşağı'nda bir araya gelen bir grup gösterici, yolu barikatlarla trafiğe kapatarak ateş yaktı.

Yüksekova'da olaylar çıktı

 

Yüksekova İlçesi'nde 2 PKK' lının yola bomba döşedikleri sırada meydana gelen patlamada ölmelerinin ardından olaylar çıktı.
 
Cengiz Topel Caddesi eski Cezaevi Kavşağı'nda bir araya gelen bir grup gösterici, yolu barikatlarla trafiğe kapatarak ateş yaktı. Bunun üzerine çevrede güvenlik önlemi alan polis göstericilere dağılmalarını istedi. Göstericilerin dağılmamaları izerine polis, gözyaşartıcı bomba ve tazyikli su kullanarak göstericileri dağıtmaya çalıştı. Yolu kapatan göstericiler ise polise taş atarak karşılık verdi.İlçe merkezinde yaşanan bu olaylar üzerine caddedeki esnaflar ise kepenk kapattı. Ara sokaklara dağılan göstericiler ile polisler arasındaki kovalamaca devam ederken, polis ilçe merkezinde geniş güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler