Yük treni raydan çıktı

 Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'tan Karabük Demir Çelik Fabrikaları A.Ş'ye kömür taşıyan makinist Metin Çıtır idaresindeki 24241 sefer sayılı yük treninin lokomotifi, Bolkuş köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle raydan çıktı.  Lokomotif bir

Yük treni raydan çıktı

 

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'tan Karabük Demir Çelik Fabrikaları A.Ş'ye kömür taşıyan makinist Metin Çıtır idaresindeki 24241 sefer sayılı yük treninin lokomotifi, Bolkuş köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle raydan çıktı. 

 

Lokomotif bir süre sürüklendikten sonra dururken, kömür yüklü vagonlar zarar görmeden kaza ucuz atlatıldı. Devlet Demir Yolları çalışanları tarafından raylar onarıldıktan sonra tren yolunun açılacağı belirtilirken, kazanın nedeninin lokomotifin olay yerinden kaldırılması sonrası yapılacak teknik heyet incelemesi ile belli olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam