Yozgat'ta esrar operasyonun tutuklama!

Yozgat’ın Sorgun İlçesinde Jandarma ekipleri, bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada 4 kilo kubar esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Köpek Timi ile Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığ

Yozgat'ta esrar operasyonun tutuklama!
Yozgat’ın Sorgun İlçesinde Jandarma ekipleri, bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada 4 kilo kubar esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.
 
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Köpek Timi ile Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen esrar operasyonunda, bir yolcu otobüsünde 4 kilo esrar ele geçirildi. Erzurum’dan İzmir’e gitmekte olan otobüse yolcu olarak binen bir kişiye ait valizde esrar olduğu ihbarını alan Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları yol kontrolünde belirlenen yolcu otobüsünü durdurdu. Ekipler, yaptıkları aramada F.K.(32) isimli yolcuya ait valizde 4 kilo kubar esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan F.K. yapılan sorgulamanın ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Yozgat E Tipi Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam