Yomra'ya öğretmenevi müjdesi!

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı.    Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle ilçedeki öğretmenlere ve idarecilere bir restoranda yemek verdi. Yemeğe Başk

Yomra'ya öğretmenevi müjdesi!
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmadı. 
 
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle ilçedeki öğretmenlere ve idarecilere bir restoranda yemek verdi. Yemeğe Başkan Sağıroğlu’nun yanı sıra İlçe Kaymakamı Hasan Balcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşıyan da katıldı.
 
Yemekte açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşıyan, “Görev yaptığım yerler içinde Yomra farklı bir öneme sahip çünkü geldiğim günden bugüne kadar Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu, eğitim camiasına yapmak istediğimiz bütün işlerde küçük büyük demeden yardım etti. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Öğretmenlerin çok kutsal bir görev icra ettiğini ifade eden Başkan Sağıroğlu ise, “Kıymetli öğretmenlerim sizler bizim için çok önemlisiniz ve çok kutsal bir görev icra ediyorsunuz. Hz. Ali’nin dediği gibi ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.’ Sizler bize değil bir harf bin harf öğrettiniz bundan sonra ülkemizi emanet edecek olduğumuz geleceğimizi yetiştiriyorsunuz. Biz Yomra Belediyesi olarak öğretmenlerimizle beraber ilçemizde birçok alanda ne isteniyorsa yaptık. Bundan sonraki süreçte de elimizden geleni yapacağız. Buradan sizlere bir müjde vermek istiyorum. Hayırsever iş adamı Emre Aksoy ile birkaç gün önce yaptığımız öğretmen evi protokolümüzü en yakın zamanda hayata geçiriyoruz. Öğretmenevimizin inşaatını yüce Mevla’mın izni ile birlikte 1 yılda tamamlayıp, bir daha ki yıl sizlerle orada buluşacağız. Durmak yok Yomra için hizmete devam” diye konuştu.
 
20151124aw586384_02.jpg
 
20151124aw586384_01.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler