Yollar buzlandı: 3 ölü, 5 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bir minibüsün buzlanma nedeniyle 50 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında üç kişi öldü, beş kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Tosya'ya bağlı Aşağıkayı köyünden Tosya istikametine giden İsmail

Yollar buzlandı: 3 ölü, 5 yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bir minibüsün buzlanma nedeniyle 50 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında üç kişi öldü, beş kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tosya'ya bağlı Aşağıkayı köyünden Tosya istikametine giden İsmail Akdaş (72) yönetimindeki 37 M 811 plakalı minibüs, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Kazada, İdris Bağcı(71) olay yerinde, İsmail Akdaş(72) ve Hulusi Bağcı(85) da kaldırıldıkları Tosya Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Minibüste bulunan Fadime Bağcı(71), Samet Bilgin(18), Emre Köçgöz(16), Hakan Çalışkan(18) ve Efecan Evin(15) de yaralandı.

Tosya Devlet Hastanesinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan durumu ağır olan Hakan Çalışkan, Emre Köçgöz ve Samet Bilgin Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Hastanesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam