Yolda yürürken tabela yaraladı

Yaralı anneanne Güzin Acar (56) ile 6 yaşındaki torunu Dilara Esen hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu olan Güzin Acar, karakola giderek Bayraklı Belediyesi'nden şikayetçi oldu. Olay, dün saat 15.30 sıralarında Bayraklı ilçesi, Alparslan Ma

Yolda yürürken tabela yaraladı

Yaralı anneanne Güzin Acar (56) ile 6 yaşındaki torunu Dilara Esen hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu olan Güzin Acar, karakola giderek Bayraklı Belediyesi'nden şikayetçi oldu.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Bayraklı ilçesi, Alparslan Mahallesi 1620/16 sokak içinde bulunan Şehit Uzman Çavuş Vedat Dayıoğlu Parkı'nın girişinde meydana geldi.

Güzin Acar, sekiz aylık hamile kızı Aysun Esen (34) ve torunu Dilara Esen ile birlikte pazar alışverişi için evden çıktı. Üç kişi Şehit Uzman Çavuş Vedat Dayıoğlu Parkı'nın önünden geçerken, parkın tabelası bir anda yerinden çıkarak yaşlı kadın ile torununun kafasına düştü. Güzin Acar, başından ve dudağından yaralanırken, torunu Dilara Esen'in de dudağı patladı. Tabelanın iki kişinin üzerine düşmesi sonrası bölgeye hemen ambulans çağrıldı. Güzin Acar, olay yerine gelen ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, 6 yaşındaki torunu Dilara Esen ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acar ile torunu hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Güzin Acar daha sonra Bayraklı Polis Merkezi'ne giderek Bayraklı Belediyesi'nden şikayetçi oldu. Belediyenin sorumsuz davrandığını söyleyen Acar, "Karakola gidip belediyeden davacı olduk. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Belediyenin bu tabelaların bakımını ve kontrolünü yapması gerekiyordu" dedi. Polisin olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler