Yolda yürürken silahla vuruldu

Samsun’da yolda yürüyen bir şahıs yoldan geçen bir otomobilden tabancayla açılan ateş sonucu yaralandı.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Ağabali Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kamu kurumunda özel güvenlik olarak çalışan Onur G.(38), yo

Yolda yürürken silahla vuruldu

Samsun’da yolda yürüyen bir şahıs yoldan geçen bir otomobilden tabancayla açılan ateş sonucu yaralandı.

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Ağabali Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kamu kurumunda özel güvenlik olarak çalışan Onur G.(38), yolda yürüdüğü esnada caddeden geçmekte olan plakası alınamayan beyaz bir otomobilden kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla ateş açıldı.

Onur G., sağ kalçasına isabet eden bir adet kurşunla hafif yaralandı. Otomobil daha sonra olay yerinden kaçarken, yaralı şahıs 112 Acil Servis ambulansıyla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Onur G.’nin hayati tehlikesi bulunmazken polis, kaçan otomobil ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler