Yola çıkmadan önce okuyun

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Zonguldak-Ereğli yolunun 7-13'üncü kilometreleri arasındaki heyelan ıslah

Yola çıkmadan önce okuyun

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Zonguldak-Ereğli yolunun 7-13'üncü kilometreleri arasındaki heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım ağır tonajlı araçlar için Zonguldak-Devrek-Mengen, diğer araçlar için ise Üniversite Hastanesi güzergahından sağlanıyor.

Gerede-Karabük Ayrımı-Çerkeş yolunun 2'nci kilometresindeki Geredeçayı Köprüsünde (Hamamlıçay) yapım çalışmaları nedeniyle yolun sağ şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım karşı yönden iki yönlü olarak veriliyor.

Yalova il sınırı-Kocaeli yolunun 16'ncı kilometresine kadarki bölümde yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bölümü iki yönlü olarak kullanılıyor.

O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Harp Akademileri Tüneli-Kavacık Kavşağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında orta refüjünde direk yenileme çalışmaları nedeniyle 5 Eylül 2011-21 Ekim 2011 tarihleri 23. 00-05. 00 saatleri arasında (cumartesi-pazar günleri 10. 00'a kadar) bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Ayvalık-Bergama yolunun 52-57'nci kilometreleri arasındaki Altınova geçişi yol üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Çeltikçi kesimi Çamlıdere-Kızılcahamam Kavşağı arasında bulunan Buğralar Köprüsünde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 25 Eylül 2011 tarihine kadar şerit değişikliği yapılacağından ulaşım İstanbul-Ankara istikametinde iki şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Havran-Balıkesir yolunun 22-24'üncü kilometreleri arasındaki Şapçı Rampaları mevkisindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 5 Eylül 2011 ile 8 Eylül 2011 tarihlerinde 14. 00-17. 00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Havran-Balıkesir yolunun 51-53'üncü kilometreleri arasındaki Balya Ayrımı patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 7 Eylül 2011 ile 9 Eylül 2011 tarihlerinde 14. 00-17. 00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 16-17'nci kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak veriliyor.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Akıncı Gişeleri ile Kızılcahamam arasındaki Hamamçayı Köprüsünde sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 23 Eylül 2011 tarihine kadar İstanbul-Ankara istikametinde bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Aksaray-Nevşehir yolunun 35-37'nci kilometreleri arasındaki alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten veriliyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunun 188-223'üncü kilometreleri arasında bulunan Taşoluk, Ayran, Kızlaç ve Aslanlı Tünellerinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ekim 2011 tarihine kadar her iki yönde zaman zaman bazı şeritler trafiğe kapatıldığından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Diyarbakır-Şanlıurfa yolunun 52-53'üncü kilometreleri arasındaki Dicle Kent Bulvarı Kesişim Köprülü Altgeçit kavşak çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos 2011'e kadar ulaşım şehir geçiş yolundan sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87'nci kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde yapılan patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08. 00-19. 00 saatleri arasında ulaşıma ara veriliyor.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle trafiğe kapalı olduğundan ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56'ncı kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15. 00-17. 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44'üncü kilometreleri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle 08. 00-18. 00 saatleri arası trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan veriliyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52'nci kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07. 00-12. 00 ile 13. 00-18. 00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü veriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam