Yol kenarında acı son!

Sultanbeyli'de lüks bir otomobil, emniyet şeridinde arıza nedeniyle bekleyen otomobile çarpmamak için yol kenarına manevra yaptı. Hızla yolun dışına çıkan otomobil, bu sırada kenarındaki çimenlik alanda arızanın giderilmesini bekleyen vatandaşa çarparak ö

Yol kenarında acı son!
Sultanbeyli'de lüks bir otomobil, emniyet şeridinde arıza nedeniyle bekleyen otomobile çarpmamak için yol kenarına manevra yaptı. Hızla yolun dışına çıkan otomobil, bu sırada kenarındaki çimenlik alanda arızanın giderilmesini bekleyen vatandaşa çarparak öldürdü.
 
Akıllara durgunluk veren kaza TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkiinde meydana geldi. İddialara göre 34 UG 8942 plakalı otomobilleri ile Sultanbeyli'den İstanbul istikametine seyir halinde bulunan Top ailesi otomobilin lastiği patlayınca emniyet şeridinde durdu. Otomobil sürücüsü patlayan lastiği değiştirmek için işe koyulurken otomobilde bulunan sürücünün babası Hasan Top (76), annesi, karısı ve erkek kardeşi de sıcak nedeniyle dışarıya çıkarak yol kenarındaki çimenlik alanda tamiratın yapılmasını bekledi. Sürücü lastiğin değiştirilmesi işlemini bitirmek üzere olduğu sırada aşırı süratli seyreden Ali Birant E. (22) yönetimindeki 34 KU 2312 plakalı lüks otomobil, önündeki araçların sağından geçebilmek için emniyet şeridine girdi. Ancak patlayan lastiğin değiştirilmesi için emniyet şeridindeki otomobili son anda fark eden Ali Birant E., sol şerit dolu olunca önündeki otomobile çarpmamak için yol kenarındaki yeşillik alana doğru manevra yaptı. Süratle rampadan yukarıya çıkan otomobil çimenlerde otomobillerinin tamirini bekleyen Top ailesinin üzerine ilerledi. Diğer aile fertleri üzerlerine gelen otomobilden son anda kurtulurken, Hasan Top lüks otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can verdi. Hasan Top'un karısı ve gelini de cesedin yanında uzun süre gözyaşı döktü.
 
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin Top'un öldüğünü belirlemesinin ardından ceset gelen cenaze arabası ile Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Lüks otomobilin sürücüsü Ali Birant E. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler