Yok böyle tartışma!

Küçükçekmece’de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışmada kalp krizi geçiren kişinin hayatına mal oldu. Yaşlı adamın cansız bedeni gözyaşları arasından evden çıkartılırken, ev sahibi ile gelini gözaltına alındı.Sefaköy Gültepe Mahallesi Meriç Sokakta

Yok böyle tartışma!

Küçükçekmece’de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışmada kalp krizi geçiren kişinin hayatına mal oldu. Yaşlı adamın cansız bedeni gözyaşları arasından evden çıkartılırken, ev sahibi ile gelini gözaltına alındı.

Sefaköy Gültepe Mahallesi Meriç Sokaktaki bir apartmanda yaşanan tartışma can aldı. İddiaya göre 3 katlı binanın üst katında oturan ev sahibi Bozkurt ailesi giriş katta oturan Kızıltan ailesini binanın kirlendiği gerekçesiyle uyararak ayakkabılarını apartmanın girişinde çıkarmalarını istedi. Giriş katta kiracı olarak oturan 65 yaşındaki Efrahim Kızıltan ayakkabılarını yine içeride çıkardı. Bunun üzerine ev sahipleri Döndü Bozkurt ve gelini Sevda Bozkurt, Kızıltan ile tartışmaya başladı.
 
Tartışma arbedeye dönüşünce kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Efrahim Kızıltan bina içerisinde fenalaştı. Nazmiye Kızıltan kocası Efrahim Kızıltan’ı eve alarak sakileştirmeye çalıştı. Ancak yaşlı adam yere yığıldı. Karısı durumu 112 Hızır Acil’e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kızıltan'ı tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı.
 
Eşim yere yığıldı ve kalkamadı
 
Olayı anlatan talihsiz adamın eşi Nazmiye Kızıltan, “Ev sahibimiz ayakkabıları dışarıda çıkarmamız için bina girişine paspas koymuştu. Binadaki ayakkabılar da bizim evin önünde duruyor. Kavga bu yüzden çıktı. Gelin ve kaynana eşime ayakkabılarla vurmaya başladı. Zaten eşimde kalp rahatsızlığı vardı. Tartışma yaşanınca eşim yere yığıldı” dedi.
 
Tedavi görüyordu
 
Efrahim Kızıltan'ın kızı Çiğdem Gedik ise, “Babam kalbinden rahatsızdı. Tedavi görüyordu. Ayakkabıları dışarıda çıkarma tartışması yüzünden başlamış olay. Zaten daha önce de bu konu yüzünden bizimkilerle ev sahipleri tartışmışlardı” diye konuştu.
 
Gözaltına alındılar
 
Polis, kavgaya karıştıkları öne sürülen ev sahibi Döndü Bozkurt ve gelini Sevda Bozkurt'u gözaltına aldı. Efrahim Kızıltan'ın cansız bedeni ise incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler