Yok böyle talih(siz)!

Euro Millions’ta 185 milyon lira kazanan İngiliz parasını 6 ay içinde almadığı için ikramiye hakkını kaybetti9 Avrupa ülkesinde haftada iki kez oynanan Euro Millions adlı lotoda 8 Haziran’da 63.8 milyon sterlin (185 milyon TL) isabet eden İngiliz 6 ay içi

Yok böyle talih(siz)!

Euro Millions’ta 185 milyon lira kazanan İngiliz parasını 6 ay içinde almadığı için ikramiye hakkını kaybetti

9 Avrupa ülkesinde haftada iki kez oynanan Euro Millions adlı lotoda 8 Haziran’da 63.8 milyon sterlin (185 milyon TL) isabet eden İngiliz 6 ay içinde parasını almadığı için ikramiye ulusal piyango kuruluşuna kaldı. İngiltere Ulusal Loto Dairesi sözcüsü, “Sahibi ikramiyeyi almadığı için parayı Ulusal Loto İyi Amaçlar Birimi’ne devredeceğiz. Ödüllerin büyük çoğunluğuna 180 gün içinde başvurulur ama böyle talihsiz durumların tekrar yaşanmaması için tüm oyunculara kâğıtlarını düzenli olarak takip etmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

9 ÜLKEDE OYNANIYOR
İkramiyenin yüzde 46’sı sağlık, eğitim, çevre, yüzde 18’i spor, sanat alanlarında çalışan dernek ve vakıflara aktarılacak. Euro Millions, Avusturya, Belçika, İngiltere, Fransa, İrlanda, Lüksemburg, Portekiz, İspanya ve İsviçre’de oynanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam