Yok böyle hırsız!

Bahçelievler'de girdiği evi soyan 16 yaşındaki A.A., bir taksiden indiği Aksaray'da elindeki LCD ekranı gören Güven Timi polisinin şüphesi ile durduruldu. A.A.'nın, "Nereye götürüyorsun LCD'yi" diye soran polise, "Bir evden çaldım, satıyorum" demesi üzeri

Yok böyle hırsız!

Bahçelievler'de girdiği evi soyan 16 yaşındaki A.A., bir taksiden indiği Aksaray'da elindeki LCD ekranı gören Güven Timi polisinin şüphesi ile durduruldu. A.A.'nın, "Nereye götürüyorsun LCD'yi" diye soran polise, "Bir evden çaldım, satıyorum" demesi üzerine gözaltına alındı.

Aksaray'da, dün elindeki LCD ekranla taksiden inen A.A., durumundan şüphelenen Güven Timi tarafından durduruldu. İddiaya göre Güven Timi polisinin, "Nereye götürüyorsun LCD'yi" sorusu üzerine A.A., " Bir evden çaldım, satmaya götürüyorum" cevabını verdi. Polis, A.A.'yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Yapılan üst taramasında A.A.'nın aynı evden bir dijital kamera ve dijital fotoğraf makinesini de çaldığı anlaşıldı. A.A.'nın eşyaları çaldığı evi göstereceğini söylemesi üzerine Güven Tim'i, zanlıyla birlikte Bahçelievler'e geldi. Bir süre Yenibosna'da dolaştırılan A.A., metrodan indikten sonra bir süre yürüdüğünü ve bir bankanın yanındaki sokağa girdiğini söyledi.

Bunun üzerine polisler, A.A.'yı Yayla Mahallesi'ne getirdi. Girdiği evi kısa sürede bulan A.A., polise eve nasıl girdiğini gösterdi. Polis binaya girerek soyulan evi tespit etmeye çalştı. Ancak ev sahibinin evde olmadığı anlaşıldı. Apartman sakinlerinden ev sahibine ulaşabileceği bir telefon numarası bulamayan Polis, İGDAŞ'a başvurdu. Evin tesisat numarasını belirten polis, mağdurun irtibat telefonuna ulaştı. Telefonla bilgilendirilen ev sahibi M.T., yarım saat içinde iş yerinden eve geldi. Çalınan eşyalarını görünce şaşkına dönen M.T., polis'e teşekkür etti. Polis merkezine götürülen M.T., A.A.'dan şikayetçi oldu. Polise 37 ayrı geliş kaydı bulunan A.A., çıkarıldığı çocuk mahkemesince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler