Yok böyle bir vurgun!

Kartal’da, 1,5 milyon liralık soygunun gerçekleştiği kuyumcu dükkanında inceleme yapan polis, ilginç bir delil buldu. Şahısların, ses çıkarmaması için ıslattıkları halıyı duvara yapıştırıp deldikleri belirlendi.  Orhantepe Mahallesi Çınar Caddesi 22 numar

Yok böyle bir vurgun!
Kartal’da, 1,5 milyon liralık soygunun gerçekleştiği kuyumcu dükkanında inceleme yapan polis, ilginç bir delil buldu. Şahısların, ses çıkarmaması için ıslattıkları halıyı duvara yapıştırıp deldikleri belirlendi. 
 
Orhantepe Mahallesi Çınar Caddesi 22 numarada bulunan kuyumcuda meydana gelen soygun olayında polisin, dükkanda uzun süre inceleme yaptı. Soyguncuların kuyumcunun duvarını delerken kullandığı malzeme ise dikkatlerden kaçmadı. Şahısların, ses çıkarmaması için ıslattıkları halıyı duvara yapıştırıp deldikleri belirlendi. 
 
Öte yandan şahısların, önce kuyumcunun bitişiğindeki güvenlik sistemleri üreten iş yerine girdikleri, ardından da duvarı delerek kuyumcu dükkanına geçtikleri tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam