Yine yangın yine ölüm

Maltepe'de beş katlı bir apartmanın giriş katındaki dairede çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre yangın gece saat 23.30 sıralarında Aydınevler Mahallesi Kader Sokak 10 numarada bulunan 5 katlı Ayar Apartmanında meydana geldi. Ap

Yine yangın yine ölüm

Maltepe'de beş katlı bir apartmanın giriş katındaki dairede çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre yangın gece saat 23.30 sıralarında Aydınevler Mahallesi Kader Sokak 10 numarada bulunan 5 katlı Ayar Apartmanında meydana geldi. 

Apartmanının giriş katındaki daireden dumanların çıktığını gören apartman sakinleri, daire kapsını çalarak içerde kimsenin olup olmadığını sordu.

İçeriden ses gelmeyince mutfak penceresinden içeri bakan apartman sakinleri, yangını görünce itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Maltepe itfaiyesi, kapıyı kırarak kısa sürede yangına müdahale ederek söndürdü.

Polis ve sağlık ekibinin de sevk edildiği yangın yerinde yapılan ilk incelemede, evde yalnız yaşadığı öğrenilen 30'lu yaşlardaki Ali Barut'un yanarak yaşamını yitirdiği tespit edildi.


Binanın çevresini ve daireyi emniyet şeridiyle kapatan emniyet güçleri, bir dizi incelemelerde bulundu. Cinayet şüphesi üzerine, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de detaylı delil çalışması yaparken, Barut'un ablası olduğu öğrenilen bir kadın olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

Güçlükle ayakta duran acılı kadını yakınları olay yerinden uzaklaştırdı. Barut'un cesedi, gerekli incelemelerin ardından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Apartman sakinleri yangında hayatını kaybeden Barut'un yalnız yaşadığını ve bir kargo şirketinde çalıştığı bilgisini verdi.


Bu arada İbrahim Kılıç isimli bir mahalle sakini, yangının mutfak bölümünde çıktığını kaydederken, Barut'un yalnız yaşadığını söyledi. Kılıç, çıkan yangının çıkış sebebinin bilinmediğini sözlerine ekledi.
 

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler