Yine bir kaza haberi: 3 kişi öldü

Adana'da, bir yakınlarının mezuniyet töreninden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, otoban üzerinde 'U' dönüşü yapmak isteyen bir TIR'a arkadan çarptı. LPG'li aracın çarpmanın etkisiyle alev alması sonucu, otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yanarak c

Yine bir kaza haberi: 3 kişi öldü

Adana'da, bir yakınlarının mezuniyet töreninden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, otoban üzerinde 'U' dönüşü yapmak isteyen bir TIR'a arkadan çarptı. LPG'li aracın çarpmanın etkisiyle alev alması sonucu, otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yanarak can verdi.

Korkunç kaza, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu (TAG), İncirlik Mevkii'nde, saat 24.00 sıralarında meydana geldi. Mersin'de yaşayan 47 yaşında ki Murat Karasoy, eşi Ayşe (47) ve kızkardeşi Rüveyda Karasoy'u (40) da yanına alarak, Mustafa Kemal Üniversitesi'nden mezun olan yeğeninin mezuniyet törenine katılmak için Hatay'a gitti. Karasoy ailesi, törenin ardından Mersin'e doğru yeniden yola koyuldu. Murat Karasoy'un kullandığı 10 AAK 64 plakalı otomobil, TAG Otoyolu, İncirlik mevkiine geldiğinde, kuralları çiğneyerek bariyer boşluğundan Ceyhan istikametine geri dönüş yapmak isteyen Ahmet Çavuşoğlu idaresindeki 07 NVC 27 plakalı TIR'a arkadan çarptı. TIR'ın kasasına çarpan aşırı süratli araçtaki LPG'den çıkan kıvılcım, bir anda yangına sebep oldu. Yaralı oldukları için araçtan çıkamayan 3 kişi, alevler arasında yanarak, feci şekilde can verdi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yarım saat sonra yangını söndürebildi. Araçta bulunanlardan geriye, yalnızca yanmış cesetleri kaldı.

Olay yerine gelerek bilgi alan Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, TIR şoförünün gözaltına alındığını söyleyerek, "Uygunsuz bir şekilde U dönüşü yapmak istemiş. Otomobil aşırı süratli olduğu için fren yapmasına rağmen duramayarak TIR'a arkadan çarpmış. LPG'li otomobil alev alınca da olay bir kazadan çok faciaya dönüşmüş. Soruşturma sürüyor" dedi.

Cumhuriyet Savcısı, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra, güçlükle araçtan çıkarılan cesetler, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler