Yıllın annesi seçildi

 Dernek binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şube Başkanı Veli Özağan, engellilere yönelik engellerin kalkması için önce zihniyet değişikliğine gerek olduğunu söyledi. Özağan, “Örneğin bir milletvekili yada b

Yıllın annesi seçildi

 

Dernek binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şube Başkanı Veli Özağan, engellilere yönelik engellerin kalkması için önce zihniyet değişikliğine gerek olduğunu söyledi. Özağan, “Örneğin bir milletvekili yada bir bakanın bakışı farklı ve zihniyetini değiştirmediğinden dolayı engellilere yönelik ne yapılması gerekiyorsa bunu anlamamakta, bizim önümüze engel çıkarılmaya devam edilmekte” dedi.

“Gören gözlerle değil, gönülden görseydik dünya ve evlilik daha güzel olurdu” diyen Özağan, ‘Yılın Annesi’ni Fatma Korkmaz (38) olarak açıkladı.

Kocası Mehmet Korkmaz’ın (44) 13 yıl önce Çanakkale Gökçeada da trafik kazası geçirerek 2 gözünü kaybettiğini, 40 gün yoğun bakımda ve sonrasında 1 yıl yataktan kalkamadığını belirten Fatma Korkmaz, “3 çocuğumuz var. En büyük kızımız evlendi ve bir torun sahibi olduk. Engelli oldu diye kimse eşini bırakmasın. Sabırla her şey yoluna giriyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam