Yılın starları seçildi

 Ekovitrin Dergisi’nin bu yıl 11.’sini düzenlediği “Yılın Starları” ödülleri, dün akşam Pendik Green Park Hotel & Convention Center’da gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. İnternet üzerinden yapılan ve 251.562 kişinin katıldığı oylamad

Yılın starları seçildi

 

Ekovitrin Dergisi’nin bu yıl 11.’sini düzenlediği “Yılın Starları” ödülleri, dün akşam Pendik Green Park Hotel & Convention Center’da gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

 

İnternet üzerinden yapılan ve 251.562 kişinin katıldığı oylamada, 34 farklı kategoride 102 aday değerlendirildi. Bir dünya devi olan Merinos tüketicilerin oyları ile “Yılın Markası” seçildi.

 

İş dünyası ve birçok bürokratı bir araya getiren törende Merinos Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, “Yılın Markası” ödülünü, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın elinden aldı.

 

Yılın Markası seçilen Merinos’un temelleri, 1970 yılında Besnili sanayici Mehmet Erdemoğlu önderliğinde iki adet kilim dokuma tezgâhı ile atıldı. Parça halı üretiminde dünya birincisi olan Merinos, halı sektöründe Turquality sertifikasını alan ilk ve tek markadır. 2004 yılında mobilya sektörüne de yatırım yapan Merinos, her geçen gün büyüyen yapısı ve artan marka değeri ile tüketicilerine hizmet vermektedir.

 

Geçtiğimiz günlerde sektöründe2011 yılı İhracat Şampiyonu seçilen Merinos, bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam