Yılbaşı için kız arkadaşlara hediye fikirleri

Konu yılbaşı hediyelerine geldiğinde, size rehberlik etmesi için ilham perilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yılbaşı için kız arkadaşlara hediye fikirleri

Konu yılbaşı hediyelerine geldiğinde, size rehberlik etmesi için ilham perilerine ihtiyaç duyabilirsiniz. En yakın kız arkadaşınıza ne hediye alacağınızı düşünüp duruyorsanız bulmanız için size yardımcı olacak ipuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Maskaralardan, renkli ojelere hiç bir kadın makyaj malzemelerine hayır diyemez. Siz de arkadaşlarınıza hediye seçimi yaparken trend olan kozmetik ürünlerine yönelebilirsiniz...

Belirgin kaşlar için kaş kalemleri
Londralı havalı it girller Cara Delevingne, Alexa Chung ve Suki Waterhouse'u yakından takip eden bir kız arkadaşın varsa, belirgin kaşlarda güzellik rutinin başında geliyordur. Ona bir kaş kalemi hediye ederek saniyeler içinde daha belirgin kaşlara kavuşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Kalıcı bir manikür
Güzellik bağımlısı ve kalpten fashionista kız arkadaşının rengarenk ojelere hayır diyemediğine eminiz. Rengarenk ojelerden şirin bir set oluşturarak, kız arkadaşınıza hediye etmeye ne dersiniz? Pakete bir baz ve bir de top coat ekleyerek, rengarenk manikürünüzün kalıcı olmasına yardım etmiş olursunuz. Böylece iki yakın arkadaş, sene boyunca bütün trendleri tırnaklarınıza taşıyın.

Çarpıcı bakışlar için far paleti
Nude makyajların takipçileri bile buğulu göz makyajının çarpıcı etkisine karşı koyamaz. Kız arkadaşınıza siyah - füme tonlarında far paleti armağan ederek, bakışlarına derinlik katmasına yardımcı olabilirsiniz.

Sıradışı rujlar
Bir kadının ne kadar ruju olursa olsun, bu miktar asla yeterli değildir. Rujdan daha zengin pigmentli, dudak balmlarından daha yumuşak, dudak parlatıcılarından daha parlak olan bu rujlar kız arkadaşınızın yılbaşı ışıltısını tamamlamasına yardımcı olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam