’Yılanı yakayım’ derken kendini yaktı

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Sarıcaali köyünde bulunan hudut taburunda vatani görevini yapan bir asker, nöbet tuttuğu sırada yakaladığı yılanı üzerine benzin dökerek yakmak isterken, ellerini ve yüzünü yakarak yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Sarıcaal

’Yılanı yakayım’ derken kendini yaktı

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Sarıcaali köyünde bulunan hudut taburunda vatani görevini yapan bir asker, nöbet tuttuğu sırada yakaladığı yılanı üzerine benzin dökerek yakmak isterken, ellerini ve yüzünü yakarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sarıcaali köyünde bulunan hudut taburunda vatani görevini yapan er T.G. (21), nöbet tuttuğu sırada yılan yakaladı. Kendisine saldıran yılanı uzaklaştırmak ve etkisiz hale getirmek üzere henüz nereden temin ettiği bilinmeyen benzini yılanın üzerine döken T.G. çakmağı ateşledi. Bu sırada yılanla beraber elindeki benzinin dökülerek alev alması sonucu T.G.’nin elleri ve yüzü de yandı. Durumun diğer askerler tarafından fark edilmesi üzerine olay yerine ambulans çağrıldı. T.G. ambulansla kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Edirne Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Askerin hayati tehlikesinin bulunduğu ve yüzünde 2. derece yanık meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam