Yılan tuvalletten çıkıp adamı...

  İngiliz The Mirror gazetesinin Banpakong News sitesinden aktardığı habere göre; bu sabah yaşanan talihsiz olay şöyle gelişti:   Boonmakchuay, uyandıktan sonra tuvalete girdi. Klozete oturduğu sırada cinsel organının ucunda bir acı hisseti. Refleks olara

Yılan tuvalletten çıkıp adamı...
 
İngiliz The Mirror gazetesinin Banpakong News sitesinden aktardığı habere göre; bu sabah yaşanan talihsiz olay şöyle gelişti:
 
Boonmakchuay, uyandıktan sonra tuvalete girdi. Klozete oturduğu sırada cinsel organının ucunda bir acı hisseti. Refleks olarak elini aşağı götüren 38 yaşındaki adam, penisini ısıran şeyin büyük bir yılan olduğunu anlayınca adeta şoke oldu.
 
İşte görüntüler;
 
pl-003.jpg
 
Çığlıklar içinde eşine seslenen adam, akabinde cinsel organını bırakmayan sürüngenle mücadele etmeye başladı. Dehşetz olay sırasında banyo sanki az önce bir cinayete sahne olmuşçasına kana bulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler