Yılan şeklindeki ilginç biber

 Konya'da muhasebecilik yapan Ali Çolak'ın yetiştirdiği yılan şeklindeki biber büyük dikkat çekti.Hocacihan Mahallesinde bulunan evinin bahçesinde sebze ve meyve yetiştirdiğini belirten Ali Çolak, ilk kez böyle bir olay ile karşılaştığını söyledi. Bahçede

Yılan şeklindeki ilginç biber

 

Konya'da muhasebecilik yapan Ali Çolak'ın yetiştirdiği yılan şeklindeki biber büyük dikkat çekti.

Hocacihan Mahallesinde bulunan evinin bahçesinde sebze ve meyve yetiştirdiğini belirten Ali Çolak, ilk kez böyle bir olay ile karşılaştığını söyledi. Bahçede biber toplayan çocuklarının dilini çıkarmış yılana benzettikleri biberi kendisine getirdiğini belirten Çolak, "İlk getirdiklerinde irkildim. Dilini çıkarmış bir yılana benziyordu. Hayatımda ilk kez böyle bir şey ile karşılaştım ve hayret ettim." dedi.

Bunun biberdeki hormondan kaynaklandığını düşündüğünü ifade eden Çolak, bahçesindeki bir kaç biberin ise burgu şeklinde büyüdüğünü belirtti. Meyvelerde 'Allah' yada 'Bismillah' yazısı çıktığını duyduğunu da dile getiren Çolak, kendi bahçesindeki biberin ise yılana benzediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam