YHT'de dünya evine girdiler!

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ'de (TÜLOMSAŞ) görevli Endüstri Mühendisi Musab Arıcı ile Esra Koçum, Ankara'dan Eskişehir'e giden yüksek hızlı trende (YHT) düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine girdi.Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın kıydığı

YHT'de dünya evine girdiler!

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ'de (TÜLOMSAŞ) görevli Endüstri Mühendisi Musab Arıcı ile Esra Koçum, Ankara'dan Eskişehir'e giden yüksek hızlı trende (YHT) düzenlenen nikah töreniyle dünyaevine girdi.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın kıydığı nikahta, 27 yaşındaki Arıcı ve 26 yaşındaki Şehir Planlamacısı Koçum'un şahitliklerini AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Maliye Bakanlığında müşavir olarak görevli Ethem Kalın yaptı. 

Milletvekili Can, YHT'de "evet" diyen Arıcı çiftine evlilik cüzdanlarını verirken, mutluluk dileyerek, 3 çocuk isteğinde bulundu. 

Eskişehirli damat Arıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşiyle 6 yıl önce Konya Selçuk Üniversitesinde tanıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu: 

"TÜLOMSAŞ personeli olmamdan dolayı böyle bir şey yapmak istedim.  Fikir, Ethem Kalın Bey'den çıktı. Böyle bir organizasyon yaptık. Çok güzel oldu her şey. İnşallah herkes mutlu olmuştur. 'Bundan sonra inşallah daha çok çalışıp, hızlı trenleri kendimiz üretip, çoluğumuza, çocuğumuza, torunumuza kendi hızlı trenimizde nikah kıymak nasip olur' diyorum."

Ankaralı gelin Koçum da "Bana sürpriz oldu bu organizasyon. Güzel oldu. Ben de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.  

Daha sonra Eskişehir Tren Garı'nda trenden inen Arıcı çifti, dua okunmasının ardından gardan ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler