Yeter artık çekin elinizi Trabzon’dan

TESOB Başkanı Metin Kara seçimler öncesi Türkiye üzerinde oynanmak isteyen çirkin bir oyun olduğunu belirterek “Trabzon şehri ve Trabzonspor asla bu oyunun bir parçası olmayacak” dedi.YAŞANANLAR VAHİM VE DÜŞÜNDÜRÜCÜTrabzon Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğ

Yeter artık çekin elinizi Trabzon’dan

TESOB Başkanı Metin Kara seçimler öncesi Türkiye üzerinde oynanmak isteyen çirkin bir oyun olduğunu belirterek “Trabzon şehri ve Trabzonspor asla bu oyunun bir parçası olmayacak” dedi.

YAŞANANLAR VAHİM VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Trabzon Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara Rizespor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası Trabzon Havalimanına dönüşte Fenerbahçe otobüsüne gerçekleşen silahlı saldırı olayını tüm esnaf camiası olarak nefretle kınadıklarını belirterek “Yaşananlar çok vahim bir o kadarda düşündürücüdür. Bu saldırıda Trabzon şehri ve ülkemiz hedef alınmıştır. Bu işin sporla, futbolla bağı olamaz. Trabzon şehri sporun barış, kardeşlik ve dostluk üzerine kurulu olduğunu iyi bilir” dedi.

YİNE BİRİLERİ DÜĞMEYE BASTI

TESOB Başkanı Kara, ülkede her seçim döneminde karanlık güçlerin devreye girerek huzuru bozmaya yönelik böylesine provokasyonlar içinde olduğunu belirterek “Yine birileri düğmeye bastı. Bu kez Trabzon’un en hassas noktası hedef seçildi. Ama şunu herkes iyi bilsin ki Trabzon şehri ve Trabzonspor asla bu oyunun bir parçası olmayacak. Yeter artık çeksinler üzerimizden ellerini. Hepimize düşen bu süreçte çok daha sağduyulu hareket etmesi ve bu yönde açıklamalar yapmasıdır. Her önüne gelen bu konuda beyanat vermemeli, kişisel yaklaşılmamalı. Bu olaydan hepimiz ders çıkarmamalıyız” dedi.

1-290.jpg

TRABZONSPOR BÜYÜK BİR MARKADIR AMA!

“Trabzonspor bu şehir için elbette en büyük markadır, en büyük değerdir. Hepimizin ortak sevdası, aşık olduğu renklerin buluştuğu bu sevgi elbette çok anlamlı. Fakat bu şehirde tek gündem asla Trabzonspor’da olmamalı” diyen Başkan Metin Kara şunları söyledi: “Ekmek-iş-aş-ekmek derdinde olan bu şehrin insanları huzurlu-sağlıklı ve güvenli bir şehirde yaşamak istiyor. Esnafımız siftah yapmadan kepenk kapamak istemiyor. Kredi kartları ile devam eden bir yaşam var. Bütün bu gerçekleri de görmek lazım. Trabzon artık eski Trabzon değil. Hem beklentileri hem hedefleri büyüdü”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam