Yeni gelini döve döve öldürdüler

 3 ay önce gelin olan 19 yaşındaki Pınar Yolver’in eşi, kayınpederi, kayınvalidesi tarafından dövülerek öldürüldüğü öne sürüldü. Dayaktan sonra eşi, genç kadını özel bir hastanenin acil servisine bırakıp kaçtı. Tüm ailesiyle birlikte gözaltına alınan koca

Yeni gelini döve döve öldürdüler

 

3 ay önce gelin olan 19 yaşındaki Pınar Yolver’in eşi, kayınpederi, kayınvalidesi tarafından dövülerek öldürüldüğü öne sürüldü.
 
Dayaktan sonra eşi, genç kadını özel bir hastanenin acil servisine bırakıp kaçtı. Tüm ailesiyle birlikte gözaltına alınan koca, “Ben dövdüm” dedi.
 
İzmir’de dolmuş şoförlüğü yapan Mehmet Yolver ile 3 ay önce evlenen ve eşinin ailesiyle aynı evde yaşayan Pınar Yolver, dövülerek öldürüldü.
 
Genç kadının eşi Mehmet Yolver, kayınpederi, kayınvalidesi ve iki görümcesi gözaltına alındı. İddialara göre, dünmesai dönüşü eve giden Mehmet Yolver, eşinin, “Evde çok kalabalığız, ayrı eve çıkalım” isteği üzerine tartışmaya başladı.
 
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Yolver, kız kardeşlerinin engelleme çabalarına rağmen genç kadını 45 dakika dövdü. Dayak nedeniyle genç kadın kendinden geçti.
 
HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI 
 
Bunun üzerine paniğe kapılanMehmet Yolver, eniştesiyle birlikte genç kadını özel bir hastanenin acil servisine bırakıp kaçtı.
 
Hastane görevlileri, genç kızın hastaneye getirildiğinde öldüğünü belirleyerek, polise haber verdi.Katil zanlısı koca, kısa süre sonra yakalandı.
 
Cinayete tanık olduğu öne sürülen kayınbaba S.Y, kayınvalide E.Y, görümceler P.Y. ve S.Y. de gözaltına alındı. Mehmet Yolver ilk ifadesinde eşini döverek öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
 
Pınar Yolver’in amcası Cihangir Demir ise yeğenini eşinin değil, kayınvalidesi ve kayınpederinin öldürdüğünü savundu.
 
‘Beni öldürmelerinden korkuyorum’
 
Pınar Yolver’in komşusu Melek Bagaç, talihsiz kadının önceki gün evine gelerek,“Kayınbabam ve kayınvalidemin beni öldürmesinden korkuyorum” dediğini öne sürdü.
 
Bagaç “Sürekli vücudu mor geziyordu. Hemen her gün dayak yiyordu. Eşinden ayrılmasını söylediğimde ise, eşini sevdiğini bunu yapmayacağını anlatırdı” diye konuştu.
 
Vücudu mosmordu
 
İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Pınar Yolver’in ilk otopsisinde, vücudunun her yerininmorluk ve iç kanaması olduğu belirlendi. Genç kadının aldığı darbelerin etkisiylemeydana gelen iç kanamadan öldüğü tespit edildi. Öte yandan Pınar Yolver’in vücuduna kızgın ütü basıldığı da ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam