Yeni çifti ayıran kaza!

Isparta’da gelin arabasının devrilmesi sonucu gelin hayatını kaybederken, damat ile birlikte 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Gelendost ilçesi Yeşilköy köyünde düğün töreni yapıldıktan sonra Isparta’da salonda yapılanacak ikinci düğün töreni için y

Yeni çifti ayıran kaza!

Isparta’da gelin arabasının devrilmesi sonucu gelin hayatını kaybederken, damat ile birlikte 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gelendost ilçesi Yeşilköy köyünde düğün töreni yapıldıktan sonra Isparta’da salonda yapılanacak ikinci düğün töreni için yola çıkan gelin arabası kaza yaptı. Ahmet Gülgeç’in kullandığı 32 LH 381 plakalı otomobil, Büyükgökçeli beldesi kavşağında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak devrildi.

Kazada araçtan fırlayan 21 yaşındaki gelin Dudu Güngör hayatını kaybederken, Ahmet Gülgeç, damat Adem İnan, Ayşe İnan ve Emine Güngör yaralandı. Yaralılar Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Acı haberi duyan çiftlerin yakınları olay yerine geldiklerinde sinir krizi geçirdi. Ailenin yakınlarına 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam