Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda yeni ay 20-06-2017

24 Haziran 2017 tarihinde; sabahın erken saatlerinde, Yengeç burcunun 2 derecesinde yeni Ay gerçekleşiyor. Her yeni Ay; yeni başlangıçlar için güzel fırsatlardır ve yeni bir döngünün de başlangıcıdır.

Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; Aile, manevi değerlerimiz, güvenliğimiz ve geleneklerimizle ilgili konuları güncelleyerek bize yeni başlangıçlar yapma fırsatı getirecek. Oldukça güçlü ve olumlu etkilere sahip yeni Ay’ ın enerjisi, bol hareketli ve iletişimin yoğun geçeceği zamanı başlatıyor. Satürn günü Satürn saatinde gerçekleşecek olan yeni Ay, tüm yeni başlangıçlarımızda ki kalıcı koşulları müjdelerken, gerek yazlı gerek sözlü her türlü iletişimle birlikte, eğitim ve yapılacak anlaşmalarla ilgili etkili sürecide vurguluyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Ev, yerleşim, aile ile ilgili konular ve kişisel alt yapınızla ilgili bir program içindeyseniz, yeni ve kalıcı başlangıçlar yapabilirsiniz. Yengeç burcu yeni Ay’ının etkisi yeni hareketli döneminde başlangıcını haber veriyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Eğitim faaliyetleriniz, kardeşlerinizin şartları ve yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminiz yeni ve kalıcı şartları ile yeni başlangıçlar yapmanız için fırsat getiriyor. Bol seyahat ve hareketli günlerin içindesiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi kazanım ve genel finansal durumunuzla ilgili yeni ve kalıcı şartlar oluşturmanız için Yengeç burcu yeni Ay’ı güzel fırsatlar getiriyor. Para harcarken daha mantıklı hareket ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Sağlığınız, içinde bulunduğunuz şartlarınız ve genel görünümünüzle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Birçok girişim ve yeni sözleşme aşamasındaysanız kalıcı koşullar gelişiyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Okul, hastane, hapishane gibi konuların biri ile ilgiliyseniz Yengeç burcu yeni Ay’ ı size yeni başlangıçlar için fırsatlar getiriyor. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanız için iyi bir zaman ama siz arkanızdan çevrilen dolaplara dedikodu ve gizli düşmanlara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Sosyal çevreniz, projeleriniz, ekip çalışmalarınız ve arkadaşlıklarınızla ilgili konular güncellenerek size yeni başlangıçlar yaptıracak. Oldukça hareketli dönemi başlatacak olan Yengeç burcu yeni Ay’ı; sizin birçok dileğinizi gerçekleştireceğe benzer.

YÜKSELEN TERAZİLER: İş, kariyer, hedefleriniz ve toplumda ki tanınma haliniz, Yengeç burcu yeni Ay’ ı ile yeni bir döngüye giriyor ve yeni başlangıçlar için yeni fırsatlar getiriyor. Terfi edecek olan ve yeni iş başlangıçları yapacak olan yükselen Terazilere oldukça iyi gelecek olan Yeni Ay; hareketli dönemin içinde olduğunuzu vurguluyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Akademik kariyer, yabancılar, seyahatler, hukuk, uluslar arası konular ve büyük ticari şirketlerin birisi ile ilgili iseniz, Yengeç burcu yeni Ay’ı yeni başlangıçları ve yeni fırsatları ile birlikte hareketli dönemi başlatıyor. Yeteneklerinizi geliştirmeniz içinde oldukça iyi etkilere sahip yeni Ay sizi kalıcı şartlara geçirecek.

YÜKSELEN YAYLAR: Kredi, borç-alacak, miraslar ve eşinizin geliri ile ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Hesap hareketlerinizde oldukça hareketli dönemden geçiyorsunuz dikkatli olunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Evlilik, iş ortaklıkları, eşinizin şartları ve genel sağlığı, danışmanlık aldığınız kişilerle ilgili yeni şartlar ve yeni fırsatlar gelişiyor. Yeni anlaşmalar ve yeni girişimler size ve eşinize iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVALAR: Günlük iş temponuz, çalışma şartlarınız ve beslenme düzeninizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmanız için Yengeç burcu Yeni Ay’ı yeni fırsatları ile doğuyor. Oldukça önemli ve hareketli günler kalıcı şartları ile sizi bekliyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Çocuklarınızın şartları, hobiler, sanat, spor ve aşk hayatınızla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni başlangıçlar, yeni fırsatları ile sizi bekliyor. Yengeç burcu dolunayı kalıcı şartları ile size yeni başlangıçlar yaptıracak.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.