Yemek yerken başından vuruldu

Elazığ'da lokantada yemek yiyen 21 yaşındaki genç, masasına gelen kimliği belirsiz kişi tarafından başından tabancayla vuruldu.

Yemek yerken başından vuruldu

Elazığ'da lokantada yemek yiyen 21 yaşındaki Türkan Barış, sonradan masasına gelip oturan ve bir süre sonra tartıştığı kimliği belirsiz kişi tarafından başından tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan Barış, kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay, saat 19.00 sıralarında Vali Fahribey Caddesi üzerinde bulunan Elazığ Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na ait yöresel yemeklerin yapıldığı lokantada meydana geldi. Türkan Barış'ın lokantada yemek yediği sırada, içeri giren bir erkek masasına oturdu. Bir süre sonra kimliği henüz belirlemeyen kişi ile Türkan Barış arasında tartışma yaşandı.

Tartışma sırasında Barış'a sarılan saldırgan, daha sonra lokantada bulunan diğer müşterilerin dehşet dolu bakışları arasında belinden tabancayı çıkarıp, genç kadının başına bir el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı.

Kanlar içinde yere yığılan Türkan Barış, çağırılan ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Barış, hastanede yapılan tüm müdehaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, olaydan sonra lokanda bulunan görevli ve müşterileri, ifadelerine başvurmak üzere Emniyet'e götürürken, katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Cinayetten sonra Elazığ Valisi Muammer Erol ile Emniyet Müdürü Ayhan Buran, olay yerine gelerek bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam