Yemek yedi zehirlendi ve öldü!

Yozgat’ta, yedikleri yemekten zehirlendiği iddia edilen karı kocadan biri hayatını kaybederken diğeri komaya girdi.Yozgat’ın Sarıfatma Köyü'nde, dün akşam iftar yemeğini yedikten sonra hava almak için dışarı çıkan Aslan Mutlu (51), bir süre sonra rahatsız

Yemek yedi zehirlendi ve öldü!

Yozgat’ta, yedikleri yemekten zehirlendiği iddia edilen karı kocadan biri hayatını kaybederken diğeri komaya girdi.

Yozgat’ın Sarıfatma Köyü'nde, dün akşam iftar yemeğini yedikten sonra hava almak için dışarı çıkan Aslan Mutlu (51), bir süre sonra rahatsızlanarak tekrar eve geldiğinde eşi Hatice Mutlu’yu yerde baygın şekilde yatarken buldu.

Bunun üzerine komşularına haber veren Aslan Mutlu, komşularının yardımıyla Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane’de tedavi altına alınan çiftten Aslan Mutlu hayatını kaybederken, eşi Hatice Mutlu komaya girdi.

Aslan Mutlu’nun cenazesi, kesin ölüm sebebinin araştırılması için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, eşi Hatice Mutlu’nun tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam