Yazıcıoğlu için oluşturdular!

 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici başkanlığındaki parti heyeti, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu için oluşturulan hatıra ormanına fidan dikti. Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte BBP’nin üst yönetim kadrosu, il ve ilçe başkanlarından oluş

Yazıcıoğlu için oluşturdular!

 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici başkanlığındaki parti heyeti, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu için oluşturulan hatıra ormanına fidan dikti.
 
Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte BBP’nin üst yönetim kadrosu, il ve ilçe başkanlarından oluşan grup, Orman Genel Müdürlüğü tarafından Ankara’da düzenlenen hatıra ormanında, fidanları toprakla buluşturdu. Kutlu Doğumu’nun Türkiye’ye hayır getirmesini temenni ederek sözlerine başlayan Destici, ardından Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir partiye sığdırılamayacak kadar büyük olduğunu söyledi. Destici, "Ülkemizin bütün insanları onu kucaklamıştı. Türk ve İslam coğrafyasının her yerinde Muhsin Yazıcıoğlu’nun adı yaşatılıyor. Onun adının yaşattığı için Orman Genel Müdürlüğü’ne de teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam