Yaz yağmuru Ispartayı durdurdu!

ISPARTA'da öğle saatlerinde bastıran sağanak yağmur hayatı felç etti. Özkanlar Kavşağı'nda mahsur kalan 2 araç çekici yardımıyla kurtarıldı.  Isparta'da saat 15.00 sıralarında aniden bastıran yağmur ve dolu, kent yaşamını olumsuz etkiledi. Birçok evi su b

Yaz yağmuru Ispartayı durdurdu!
ISPARTA'da öğle saatlerinde bastıran sağanak yağmur hayatı felç etti. Özkanlar Kavşağı'nda mahsur kalan 2 araç çekici yardımıyla kurtarıldı. 
 
Isparta'da saat 15.00 sıralarında aniden bastıran yağmur ve dolu, kent yaşamını olumsuz etkiledi. Birçok evi su bastı, cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Vatandaşlar, su nedeniyle yolda yürümekte güçlük çekti. 
 
Aniden bastıran yağmur ve dolu, Özkanlar Kavşağı alt geçidini göle dönüştürdü. Kavşakta mahsur kalan 2 araç çekici yardımıyla kurtarıldı. Mimar Sinan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve çok sayıda cadde ve sokakta trafik akışı durdu. Trafik polisleri trafik akışını rahatlatmak için uzun süre çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler