Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda dolunay 01-06-2015

02 Haziran 19:18 de Yay burcunun 11 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. İkizler Yay ekseninde olacak olan dolunay, Eğitim, inançlar, siyasi ve hukuki konuları öne çıkarıyor. Takip eden on beş günlük süre içerisinde bu konular dahil olmak üzere, yarım kalan işlerimizi tamamlamak detaylandırmak adına iyi bir süreçten geçtiğimizi görmekteyiz. Merkür’ün de ikizler burcunda hala retro da olması, tamamlanmamış konuları ve yalan haberlerin dolaşacağı vurgusunu taşıyor. Hilelere kayıplara ve hırsızlıklara dikkat etmemiz gereken bir hafta içerisindeyiz.

07 Haziran projelerimizi gerçekleştirmemiz için iyi bir gün abartmamaya özen gösterelim. 10 haziran bitiremediğimiz işleri toparlama adına yapılacak girişimler için iyi bir fırsat.

Burçlara göre dolunay

LÜTFEN YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUNUZ:

KOÇ: Akademik eğitim, yurt dışı işler, medya ve hukuksal konularla ilgiliyseniz bu dolunayla birlikte netlik kazanacak. Yakın çevreniz dahil tartışmalara dikkat. Aşkta şans sizinle.

BOĞA: Dolunayla birlikte ortak parasal konular, vergi, miras, burs, sigorta işleri alacak ve ödemelerle ilgili konular netlik kazanacak. Harcamalarınıza dikkat. Aileden gelen şanslar var.

İKİZLER: Dolunayla birlikte özel ve iş ilişkileriniz, varsa anlaşmalar, davalar ve eşinize ait konular netlik kazanacak. Toparlanmanız için iyi bir haftalık süreç içerisindesiniz. Girişimlerinizde kararlarınızı verirken yanılmamaya dikkat ediniz. Yakın çevrenizden gelecek şanslar var.

YENGEÇ: Bu dolunayla birlikte iş ilişkileri günlük işler ve sağlığınız ön plana çıkacak. Hastane ve kapalı alanlarla ilgili konular içerisindeyseniz, dolunayla birlikte netlik kazanacak. Bir haftalık süre içerisinde psikolojik olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Arkanızdan çevrilecek dolaplara dikkat. Kazanç fırsatları bulacaksınız.

ASLAN: Aşk yaşamı, spor, çocuklar, sahne çalışmaları ve yatırımlarınızla ilgili konuların birisiyle ilgiliyseniz bu dolunayla birlikte netlik kazanacak. Projelerinizi hayata geçirirken bazı aksamalar olabilir. Arkadaşlarınızla ilgili yanılgılara tartışmalara dikkat. Girişimlerinizden yana şans sizinle.

BAŞAK: Dolunayla birlikte eve, yerleşime ve aileye ait konular netlik kazanacak. Gayrimenkul alım satımındaki girişimlerinizi daha net göreceksiniz. İş ve kariyer alanında kaçırdığınız fırsatlar tekrar önünüze gelebilir, yanılgılara ve gecikmelere dikkat. Psikolojik olarak rahatlıyorsunuz.

TERAZİ: internet üzerinden yaptığınız işler, yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmeler netlik kazanacak. Yayıncılık, eğitimle ve hukukla ilgili konularla ilişkiniz varsa düzenlemeler yaparken hatalara ve yanılgılara dikkat. Projeleriniz ve arkadaşlarınızdan gelecek fırsatlar var.

AKREP: Dolunayla birlikte bütçeniz, gelir ve harcamalar, finansal konular öne çıkacak. Kaynaklarınızı kullanma konusunda eksiklerinizi daha net göreceğiniz Yay burcu dolunayı, ortak gelir ve harcamalarda ki karışıklığa dikkat diyor. İş ve kariyer alanında fırsatlar ve şans sizinle. Annenizden fayda göreceksiniz.

YAY:Kişisel girişimleriniz genel sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili yapmış olduğunuz girişimlerdeki gelişmeleri bu dolunayla birlikte daha net göreceksiniz. İkili ilişkilerdeki gereksiz tartışmalara yanlış anlaşılmalara ve aldatılmalara bu hafta dikkat ediniz. Akademik kariyerde şans var.

OĞLAK: Kadersel olayları su yüzüne çıkaracak olan Yay burcu dolunayı, kayıpları öne çıkaracak. Hastaneler, okul ve gizli işler dahil bir çok şeyi netleştireceğiniz bir haftalık süredesiniz. Günlük temponuzda artan hareketlilikle beraber halledilmemiş hastalık teşhislerinizin yanında projelerinizi netleştirmeniz içinde iyi bir dönem. Eş parası, ortak gelir ve miraslardan yana şans var.

KOVA: Yay burcu dolunayı ile birlikte ekip çalışmaları, geleceğe dair projeleriniz, arkadaşlıklarınız ve yan geliriniz bu dolunayla birlikte netlik kazanacak. Yatırımlarla ilgili eskiden halledemediğiniz konuları daha net göreceksiniz yanılmamaya dikkat. Ortaklıklarla gelen şans var.

BALIK: Hedef ve kariyerinizle ilgili, gelecek için yaptığınız planlar netlik kazanacak. Ev aile ve yerleşime ait konularda önceden halledemediğiniz konular sizi zorlayabilir yanılmamaya dikkat. Sağlığınız yerinde hizmetlilerinizden yana rahatsınız.

Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun doğru kalın Hoşça kalın

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR