Yatakta uygunsuz yakalayınca...

Ankara’da Pursaklar ilçesinde oturan Yasemin S. (37), 2 gün önce çalıştığı kuaförden erken çıkıp evine geldi. Üniversite öğrencisi kızı Gamze S.’nin odasından seslerin geldiğini duyan kadın, kızı ile sevgilisi Onur Ö.’yü yatakta buldu. Tartışma büyüyünce

Yatakta uygunsuz yakalayınca...

Ankara’da Pursaklar ilçesinde oturan Yasemin S. (37), 2 gün önce çalıştığı kuaförden erken çıkıp evine geldi. Üniversite öğrencisi kızı Gamze S.’nin odasından seslerin geldiğini duyan kadın, kızı ile sevgilisi Onur Ö.’yü yatakta buldu. Tartışma büyüyünce adam, mutfaktan aldığı oklavayla Yasemin S.’nin kafasına vurdu.

Yasemin S. aldığı darbeyle bir anda yere yığıldı. Kadının öldüğünü anlayan sevgililer, cesedi banyoya taşıdıktan sonra evden ayrıldılar. Baba Sencar S., eşinin cesediyle karşılaşınca polisi aradı. Akşam eve gelen Gamze S. çelişkili ifade verince gözaltına alındı.
 
‘ANNEM KAFASINI ÇARPTI’ 
 
Gamze S., ilk ifadesinde annesinin banyoda düşerek kafasını çarptığı için öldüğünü söyledi. Ancak çapraz sorguda sevgilisinin oklavayla öldürdüğünü bildirdi.
 
BABASINI DA ÖLDÜRECEKTİK
 
Evli ve iki çocuk babası Onur Ö. ‘nün ifadesinde “Evlenecektik. Ancak annesi bizi görünce hakaretler yağdırdı. Dayanamayıp vurdum. Gamze’ye, ‘Babanı da öldürüp kaçalım’ dedim. O da kabul etti” dediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam