Yatakta biten Beyoğlu gecesi

Turist olarak İstanbul'daki arkadaşlarının yanına gelen İsveçli M.B. adlı genç kadın, Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde yürürken, yanına S.B. adlı Türk genci yaklaştı ve İngilizce "Merhaba" dedi. Önce birlikte yürüyen ikili, sonra bir bara gidip, alkol ald

Yatakta biten Beyoğlu gecesi

Turist olarak İstanbul'daki arkadaşlarının yanına gelen İsveçli M.B. adlı genç kadın, Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'nde yürürken, yanına S.B. adlı Türk genci yaklaştı ve İngilizce "Merhaba" dedi. Önce birlikte yürüyen ikili, sonra bir bara gidip, alkol aldı. 

KOLUNDAN TUTUP TAKSİYE BİNDİRDİ
 
S.B., bar çıkışında genç kadına, "Evime gelir misin?" diye sordu. Ancak genç kadın teklifi reddetti. S.B. "Bir şey yapmayacağım" diyerek İsveçli kadın turist kolundan tutup, taksiye bindirdi. S.B., 4 bira daha aldı.
 
ZORLA CİNSEL İLİŞKİ
 
İddiaya göre genç kadın evde kendisini öpmeye çalışan S.B.'ye karşı koydu. Ancak S.B. evin kapısını kitleyerek, M.B.'nin isteği dışında 2 kez cinsel ilişkiye girdi. S.B., sabaha karşı bir taksi çağırarak, M.B.'yi arkadaşlarının evine yakın bir yere bıraktı. İsveçli turist bir saat uyuduktan sonra ise başından geçenleri arkadaşlarına anlattı.
 
'YALVARDIM'
 
M.B., Türk arkadaşlarıyla birlikte Taksim Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Daha sonra da S.B.'nin Fatih'teki evini polislere gösterdi. S.B.'nin evinde ağzını kapatarak zorla ilişkiye girdiğini anlatan İsveçli M.B., "Taksiye kolumdan tutarak, bindirip beni evine götürmek için ikna etti.
 
Zorla yatağa yatırıp ip çamaşırımı çıkardı. Bağırmaya başlayınca ağızımı kapatarak zorla bir saat ilişkiye girdi. Gitmek için yalvardım, benimle bir kez daha ilişkiye girdikten sonra takiyle beni bıraktı. Şikayetçiyim" dedi.
 
'KENDİ İSTEĞİYLE GELDİ'
 
Polisin gözaltına aldığı S.B. ise "Kendi isteğiyle evime geldi. İki kez isteğimizle birlikte olduk. İlişki sırasında hiçbir şekilde darp ve zorlamada bulunmadım. Telefonuma numarasını kaydetti. Evine bırakırken taksinin kapısını çarparak agresif davrandı. Herşey rızamızla oldu" diye konuştu. 
 
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, M.B.'nın ifadesi ve olayın hemen ardından şikayetçi olmasını gözönüne alarak, S.B. hakkında "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve cinsel saldırı" suçlarından 9 yıldan 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler