Yaşlılara ilaçlı tuzak

İstanbul Şişli'de, birlikte alem yapma bahanesiyle evlerine gittiği 2 yaşlı erkeğin içeceklerine...İstanbul Şişli'de, birlikte alem yapma bahanesiyle evlerine gittiği 2 yaşlı erkeğin içeceklerine ilaç katarak uyuttuktan sonra gasp ettiği iddia edilen Hesn

Yaşlılara ilaçlı tuzak

İstanbul Şişli'de, birlikte alem yapma bahanesiyle evlerine gittiği 2 yaşlı erkeğin içeceklerine...

İstanbul Şişli'de, birlikte alem yapma bahanesiyle evlerine gittiği 2 yaşlı erkeğin içeceklerine ilaç katarak uyuttuktan sonra gasp ettiği iddia edilen Hesna P.(37) yakalandı.
 
Harbiye Polis Merkezi'ne başvuran İ.A.(57) 18 Eylül 2012 tarihinde simit sarayında tanıştığı bir kadın tarafından uyutularak gasp edildiğini belirterek şikayetçi oldu. İ.A. başına gelenleri anlattığı ifadesinde, "Benimle samimiyet kurdu. Birlikte bir marketten alışveriş yaptık. Daha sonra bizim eve gittik. Meyve suyuma kattığı ilaçla beni uyuttu. Ardından 2 bin 300 lira, cep telefonu ile kredi kartımı çaldı. Kredi kartımdan da 180 lira para çekmiş" dedi.
 
Bunun üzerine çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, ikilinin tanıştıkları simit sarayı ve alış-veriş yaptıkları marketin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. İncelenen görüntülerde, İ.A. ile kendisini gasp ettiğini iddia ettiği kadınla birlikte görüntüleri kameraya yansıdıkları ortaya çıktı. Görüntülerde, ikili marketten alış-veriş yaparken ve simit sarayında ise kadın yiyecek aldıktan sonra masaya otururken görülüyor.
 
82 yaşındaki adamı da uyutmuş
 
Olayla ilgili soruşturma başlatırken polise başvuran 82 yaşındaki Ö.Ç.'de benzer yöntemle gasp edildiğini belirterek şikayetçi oldu.Ö.Ç.'de tanıştığı bir kadın tarafından evinde meyve suyuna uyku ilacı konulmak süretiyle uyutulduğunu ve 200 TL parasının alındığını söyledi.
 
Görüntülerden kimliği belirlenen şüpheli Hesna P. Şişli'deki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulaması yapılan Hesna P., uyutulduktan sonra gasp edilen İ.A. ile benzer şekilde 200 lirası gasp edilen Ö.Ç.(82) tarafından teşhis edildi.
 
Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam