Yaşlı adam çöplükte bulundu!

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde doğuştan işitme engelli olan yaşlı adam çöplük dökülen alanda ölü halde bulundu.Edinilen bilgiye göre, Karakese Mahallesi Kurudere çöplük alanı mevkiinde oluşan gölette içersinde hareketsiz bir halde bir kişinin yattığını gören

Yaşlı adam çöplükte bulundu!

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde doğuştan işitme engelli olan yaşlı adam çöplük dökülen alanda ölü halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Karakese Mahallesi Kurudere çöplük alanı mevkiinde oluşan gölette içersinde hareketsiz bir halde bir kişinin yattığını gören çöplük görevlisi şahıs sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Göletten çıkarılan ve öldüğü belirlenen şahıs cenaze aracıyla kimlik tespiti için devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Şahsın kimliğinin belirlenmesi için yapılan çalışmada cesedin iki ay önce ailesi tarafından polise birimlerine kayıp müracaatı yapılan Mevlüt Er’e (90) ait olduğu tespit edildi.

Yeşil Mahalle 100 Yıl Caddesi üzerinde ikamet eden doğuştan işitme engelli Mevlüt Er için yakınları tarafından yaklaşık iki ay önce eve akşam eve dönmemesi üzerine emniyet birimlerine “kayıp” müracaatında bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili adli soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler