Yaşının 3 katından fazla hırsızlık yaptı

 KONYA'da hırsızlık suçundan 50'nin üzerinde suç kaydı bulunan 15 yaşındaki H.B., bir marketten 20 kilogram kaşar peyniri diğerinden ise kasadaki 200 lirayı çalarken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Polis tarafından yakalanan H.B., adliyeye se

Yaşının 3 katından fazla hırsızlık yaptı

 KONYA'da hırsızlık suçundan 50'nin üzerinde suç kaydı bulunan 15 yaşındaki H.B., bir marketten 20 kilogram kaşar peyniri diğerinden ise kasadaki 200 lirayı çalarken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Polis tarafından yakalanan H.B., adliyeye sevk edildi.

 
İlk Olay, 5 gün önce merkez Selçuklu İlçesi Nişantaşı Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Markete giren H.B., bir süre reyondaki peynirleri inceledi. İşyerinin önünde kendisini bekleyen arkadaşına kaşar peyniri paketini gösteren H.B. etrafta kimsenin olmadığını anlayınca 20 kilogramlık kaşar peyniri kolisini alarak hızla kapıdan çıkıp kaçtı. Market çalışanları tarafından kaçarken fark edilen H.B.'nin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerini inceleyen polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
 
Dün de Selçuklu İlçesi Medrese Mahallesi'ndeki bir marketin kasından 200 lira çalarak kaçtığı güvenlik kamerası tarafından belirlenen H.B., evinde polis tarafından gözaltına alındı.
 
Hırsızlık suçundan poliste 50'den kaydı bulunan H.B., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam