Yaşar Nuri Öztürk itiraf etti

Ramazan ayından yaptığı teravih açıklaması ile Türkiye'nin tepkisini çeken İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk TNT'de yayınlanan Canlı Hayat programında çok konuşulacak ve tepki çekecek bir itirafa imza attı: Öztürk itirafaında "Dualarım kabul oldu. 25 y

Yaşar Nuri Öztürk itiraf etti

Ramazan ayından yaptığı teravih açıklaması ile Türkiye'nin tepkisini çeken İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk TNT'de yayınlanan Canlı Hayat programında çok konuşulacak ve tepki çekecek bir itirafa imza attı: Öztürk itirafaında "Dualarım kabul oldu. 25 yaşında kumral bir sevgilim var." dedi.

Öztürk özel hayatıyla ilgili ısrarlı sorulara daha fazla direnemedi ve program moderatörlerini şaşırtan açıklamalarda bulundu. Yaşar Nuri Öztürk hayatında bir kadının bulunduğunu ve aşık olduğunu söyledi...

HAYATIMDA İLK KEZ ALYANS TAKACAĞIM

Sunucuların tüm ısrarına rağmen sevgilisinin adını söylemeyen Yaşar Nuri Öztürk, " sadece şunu söyleyebilirim, hayatımda hç alyans takmadım ama bu sefer takacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam