Yasak aşkta cinayet!

Muğla’nın Ula İlçesi’nde, 31 yaşındaki Tahir D., aşk yaşadığı ileri sürülen 51 yaşındaki S.K.'nin eşi 53 yaşındaki Hasan K.'yi av tüfeğiyle başından vurup öldürdü. Hasan K.'nin cesedi iki gün sonra evde bulundu.Şirinköy Mahallesi’nde yaşayan, bir çocuk an

Yasak aşkta cinayet!

Muğla’nın Ula İlçesi’nde, 31 yaşındaki Tahir D., aşk yaşadığı ileri sürülen 51 yaşındaki S.K.'nin eşi 53 yaşındaki Hasan K.'yi av tüfeğiyle başından vurup öldürdü. Hasan K.'nin cesedi iki gün sonra evde bulundu.

Şirinköy Mahallesi’nde yaşayan, bir çocuk annesi ev kadını S.K. iddiaya göre, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta tanıştığı, bekar ve işsiz olduğu öğrenilen Tahir D. ile aşk yaşamaya başladı. 12 Şubat’ta eşinin cep telefonuna Tahir D.’den gelen ’Aşkım, seni çok özledim’ mesajını gören çiftçi Hasan K. çılgına döndü. Eşi ile tartışan Hasan K., iddiaya göre "Çabuk o adam buraya gelsin" diyerek eşinden Tahir D.'yi aramasını istedi.
 
Kısa süre sonra S.K.'nin kendisini araması üzere çiftin oturduğu eve gelen Tahir D. ile Hasan K, arasında kavgaya çıktı. Tahir D. yanında getirdiği ruhsatsız av tüfeği ile Hasan K.'nin başına bir el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından Tahir D. S.K.'yi Akyaka Mahallesi’nde yaşadığı eve götürdü. Mahalle sakinleri çiftin evine 2 gündür kimsenin girip çıkmamasından şüphelenerek, durumu Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı’na bildirdi. Kapıyı çilingir yardımıyla açtıran jandarma ekipleri, içeri girince, Hasan K.'nin kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Cenaze otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.
 
Jandarma zel bir ekip kurarak, görgü tanıklarının ifadeleri ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından Tahir D. ve S.K., saklandıkları evde gözaltına alındı.
 
Jandarmadaki ilk sorgusunda cinayeti itiraf ettikleri öğrenilen Tahir D. ve S.K. geniş güvenlik önlemleri altında sağlık raporu alınması için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam