Yasak aşkını karısıyla kanka yaptı!

İnternette evli bir kadınla tanıştı. Sonra yasak aşkını, karısıyla kanka yaptı. Hatta ekip tatile bile çıktı. İhaneti anlayan kadın, metrese dava açtı. 7 bin TL kazandı...Yasak aşk önce aileyi, sonra da yargıyı dalgalandırdı. Her şey M.G. adlı adamın inte

Yasak aşkını karısıyla kanka yaptı!

İnternette evli bir kadınla tanıştı. Sonra yasak aşkını, karısıyla kanka yaptı. Hatta ekip tatile bile çıktı. İhaneti anlayan kadın, metrese dava açtı. 7 bin TL kazandı...

Yasak aşk önce aileyi, sonra da yargıyı dalgalandırdı. Her şey M.G. adlı adamın internet ortamına dalmasıyla başladı. M.G., internette sörf yaparken kalbi çarptı! N.E. adlı evli bir kadınla tanıştı. Sanal alemde başlayan aşk, gerçek hayata yansıdı. Bu sırada M.G.'nin karısı E.G., kocasının hareketlerinden şüphe duydu. Eşinin ısrarları karşısında şaşıran koca, "N.E. benim üniversiteden arkadaşım. Seni de tanıştırayım" diye bir açıklama yaptı. 
 
KENDİNE KOMŞU GETİRDİ 
 
Talihsiz kadın, buna inandı. Kocasının metresi ile tanıştı. Durumdan habersiz onunla kanka oldu. Hatta N.E., E.G.'yi "Hayatım senin bu dağ başında ne işin var, sen daha iyi muhitlerde yaşamaya layıksın" diyerek kandırdı. Sonra sevgilisi ve karısını kendine komşu yaptı.
 
Yani metres, evli sevgilisinin evine artık rahatça girip çıkıyordu. Bununla da kalmayan N.E., M.G. ve eşi E.G. ile tatile gitti. Ancak internette başlayan aşk, yine bilgisayarda bitti. E.G., eşinin bilgisayara otomatik olarak kaydedilen yazışmalarını inceledi. Gerçeği öğrendi. Kocasının metresine 100 bin liralık tazminat davası açtı. 7 bin TL kazandı. 
 
TOPLU ALDATMA
 
Çok büyük acılar yaşadığını belirten E.G. şunları söyledi: "N.E. ile kocası, aile dostumuz olmuştu. Hatta her gün evimize girip çıkıyorlardı. Yani kocam beni, N.E. de kendi kocasını kandırdı. Hep birlikte ailece tatile bile çıktık." 
 
'ÇOCUKLARIM İÇİN BOŞANMADIM'
 
E.G. isimli talihsiz kadın, çocukları için eşine boşanma davası açmadı. Ekonomik gücünün de olmadığını belirten E.G., "İhanet, eşime olan sevgimi bitirdi. Onunla birlikteliğim artık kağıt üstünde" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam