Yasak aşk kurbanı oldu !

Aydın’ın Nazilli ilçesinde tartıştığı sevgilisini boğazını kesip defalarca bıçaklayarak öldüren şahıs intihar etti. Evli ve iki çocuk annesi kadın, ilk maaşıyla alışveriş yaptıktan sonra yasak aşk kurbanı oldu. Olay Nazilli merkez Yeni Sanayi Mahallesi’nd

Yasak aşk kurbanı oldu !

Aydın’ın Nazilli ilçesinde tartıştığı sevgilisini boğazını kesip defalarca bıçaklayarak öldüren şahıs intihar etti. Evli ve iki çocuk annesi kadın, ilk maaşıyla alışveriş yaptıktan sonra yasak aşk kurbanı oldu. 

Olay Nazilli merkez Yeni Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Yeni Sanayi Mahallesi 172 Sokakta daha önce uzun yıllar ikamet eden Mehmet G. (45), 4-5 ay önce boşlattığı evi 15 gün önce yeniden kiralayarak yerleşti.
 
Eşinden boşanan ve pazarlarda seyyar yumurtacılık yaptığı öğrenilen Gökbayrak, sevgilisi olduğu iddia ve evli olduğu öğrenilen Emel E. (40) Yeni Sanayi Mahallesi 310 Sokak üzerinde bulunan alışveriş merkezinde olduğunu öğrenince 09 NA 432 plakalı kapalı kasa kamyonetiyle alışveriş merkezine geldi. Erongan’ın arkasından içeriye giren Gökbayrak, içeride karşılaştığı sevgilisiyle ile tartışmaya başladı. Alışveriş merkezi içerisinde başlayan ikilinin tartışması, daha sonra dışarıda da devam etti.
 
TORBALARI YANI BAŞINDA KALDI
 
O sırada çocuğunu servise bindiren bir kadın, alışveriş merkezinin arkasındaki karanlık alanda iki kişinin kavga ettiğini ve erkeğin elindeki bıçağı görünce polisi arayarak durumu ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde gelen polis ve sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan Erongan’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Her ihtimale karşı kalp masajı yapılan talihsiz kadın, tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Alışveriş merkezinden aldığı malzemeleri taşıdığı torbanın yanı başında can veren Erongan’ın; boğazında şah damarının kesildiği, göğsünde üç ve sol kolunda da iki olmak üzere beş bıçak darbesi daha aldığı tespit edildi.
 
Polis ekipleri, olayın ardından aracıyla bölgeden uzaklaşan Mehmet G.’yı yakalamak için gördü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kaçış istikametinde araştırmalara başladı. Yeni Sanayi Mahallesi’ndeki sokakları dolaşan polis ekipleri, Gökbayrak’ı 500 metre ilerisindeki evinin alt katındaki marangoz atölyesinin tentenesine bağladığı iple asılı vaziyette buldu. Çevrede yapılan incelemede Gökbayrak’a ait yumurta dolu kamyonet içerisinde cinayet silahı ekmek bıçağı ele geçirildi.
 
AKRABALARINI ARAYIP HELALLİK İSTEDİ
 
Öğle saatlerinde en yakın arkadaşından kendisine kontör yüklemesini istediği öğrenilen Gökbayrak’ın cinayetin ardından yakınlarını telefonla arayarak, “Ben bir kadını öldürdüm ve cesedi olay yerinde bıraktım. Kendimi asacağım. Hakkınızı helal
edin” dediği öğrenildi.
 
RÜYASI GERÇEK OLDU
 
Gökbayrak’ın evine gelen akrabaları ve yakınları sinir krizi geçirdi. Göz yaşlarına hakim olamayan ve kontör istediği yakın arkadaşı Ali S, “Beni Cuma günü arayıp; “Birkaç gündür kötü rüyalar görüyorum. Sanırım ben intihar edeceğim’ demişti” diye feryat etti.
 
İLK MAAŞIYLA ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEMİŞTİ
 
Üzerinden her hangi bir belge çıkmadığı için kimliği belirlenemeyen ve Yeni Sanayi Mahallesi Muhtarı Kudret Akbay’ın da teşhis edemediği kadının kimliğinin tespiti uzun süre yapılamadı. Olaydan 4 saat sonra kimliği tespit edilen Emel E.'ın Sultanhisar’a bağlı Atça beldesinde ikamet ettiği ve Salavatlı beldesinde yeni açılan meyve suyu fabrikasında işe başladığı ortaya çıktı.
 
Bugün ilk maaşını alan ve biri askerde olmak üzere iki çocuk annesi Erongan’ın alışveriş yapmak için Nazilli’ye geldiği öğrenildi.
 
Olayda hayatını kaybeden iki çocuk babası Mehmet G. ve Emel E.'nin cesetleri otopsi için Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetler daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam